Nachádzate sa tu

5 najväčších make-up trendov roku 2018

Veľkolepá prehliadka farieb a štýlov – tak by sa dali v skratke zhrnúť najväčšie trendy v líčení roku 2018. Niektoré z nich sa vracajú do rokov minulých, iné vynikajú originalitou a výstrednosťou. Poďte s nami objaviť päť najväčších hitov z módnych mól, ktoré si našli miesto aj v každodennom líčení.

Neprehliadnuteľné pery

Korálová, fuchsiová, červená – bez výrazného rúžu to tento rok nepôjde. Zamilujete sa do nich už len preto, že dokážu rozžiariť aj ten najjednoduchší outfit či make-up. Zatiaľ čo v minulých sezónach hrali prím rúže tekuté, tento rok ustupujú, aby opäť uvoľnili miesto tým klasickým.

Čierna dráma

Čierne tekuté linky sa stali hitom naprieč prehliadkami svetoznámych značiek. Tento rok jednoznačne platí heslo „čím dramatickejšie, tým lepšie“. Nebojte sa teda silnej linky nielen nad hornými mihalnicami, ale aj pod tými spodnými.

Modré tiene

Tento trend evokujúci 80. roky je po dlhej dobe späť. Modré očné tiene sú zase v kurze a báť sa nemusíte ani skutočne sýtych odtieňov. Nie je nutné ich nanášať cez celé viečko, vynikajúco bude vyzerať napríklad silnejšia linka nad líniou mihalníc. Pretože sú modré tiene sami o sebe výrazným prvkom, laďte zvyšok líčenia do neutrálnejších farieb.

Výrazné mihalnice

V minulých rokoch sme sa nezaobišli bez neprehliadnuteľného obočia, teraz sa pozornosť začína presúvať k mihalniciam. Tie by mali byť v tohtoročnej sezóne husté, dlhé a dramatické. Na niektorých módnych prehliadkach sme mohli vidieť aj „zlepené“ mihalnice inšpirované slávnou Twiggy. Tento trend je však naozaj iba pre odvážne.

Rozjasňovač ako must-have

Beauty diktát hovorí na tohtoročnú sezónu jasne – rozjasňovanie nesmie vášmu líčeniu chýbať. Dodá vašej tvári svieži a rozžiarený vzhľad a krásne zvýrazní miesta, na ktoré ste pyšná. Tento rok zvoľte skôr decentnejší rozjasňovač bez prehnaných trblietok, aby váš look pôsobil prirodzene.

Prečítajte si tiež:

Jar s trendovou kolekciou ALCINA Charming Colours