Nachádzate sa tu

Ako sa schladiť v parnom lete? Staňte sa mrazivou kráskou s popolavými metalickými farbami na vlasy

Trend strapatej plážovej hrivy už vás nebaví? Ako si zachovať chladnú hlavu aj uprostred letných horúčav? Nadchnite sa pre najnovší trend chladných metalických odtieňov, vďaka ktorým v lete aj na jeseň skutočne zažiarite.

Trendy alternatíva k blond

Pokiaľ vás už platinová blond omrzela, nechajte sa osloviť jej sofistikovanou alternatívou – studeným metalickým tónom. Metalické farby na vlasy hravo zvládnu dodať vášmu účesu príťažlivý lesk a vďaka značke ALCINA si teraz môžete vybrať z veľkého množstva odtieňov a rozhodnúť sa, ktorý je pre vás ten najvhodnejší. Predovšetkým krátkym vlasom bude chladná metalíza lichotiť, ale aj polodlhé či dlhé vlasy môžu vďaka popolavej metalickej farbe dosiahnuť jedinečný vzhľad.

Chcete melír?

Ak sa nechcete púšťať do veľkých zmien, ale napriek tomu chcete svoj look ozvláštniť, nebojte sa požiadať svoju kaderníčku či svojho kaderníka o metalické melíry či podfarbenie. Dosiahnete vďaka tomu nenápadné, no napriek tomu pôsobivé osvieženie, ktoré vášmu štýlu dodá šmrnc a vám sebavedomie. Týmto spôsobom si môžete postupne vyskúšať niekoľko odtieňov, kým nezistíte, ktorý je pre vás ten pravý. A samozrejme sa môžete inšpirovať svetom celebrít, ktoré sa trendom metalických farieb vlasov nechali úplne pohltiť!

Čo očakávať od metalických farieb?

Pokiaľ sú vaše prirodzené vlasy tmavé, bude ich treba pred aplikáciou metalickej farby odfarbiť. Oba tieto úkony – odfarbenie aj aplikáciu farby – prenechajte rukám odborníkov. Kaderník či kaderníčka vlasy šetrne odfarbia s ohľadom na ich vlastnosti a poradia vám aj s výberom ideálneho metalického tónu. Pokiaľ ale máte vlasy plavé alebo svetlo hnedé, ALCINA má pre vás pripravených šesť odtieňov farieb Color Creme, ktoré hravo zafarbia aj svetlé, vopred neodfarbené vlasy a potlačia teplejšie podtóny. Obráťte sa na svoj obľúbený salón spolupracujúci so značkou ALCINA a poraďte sa so svojou kaderníčkou či svojim kaderníkom o tom, čo je vhodné práve pre vaše vlasy.

Ako sa o odfarbované alebo farbené vlasy starať?

Aby vaša popolavá metalická hriva vydržala zdravá a krásna týždne, je potrebné dodržiavať niekoľko pravidiel. Keďže odfarbované a farbené vlasy sú suchšie a náchylnejšie na lámanie, je vhodné sa o ne starať pomocou špecifických produktov – najvhodnejšie sú prípravky z radu ALCINA Color & Blonde, ktoré nielenže citlivo ošetrujú chemicky upravované vlasy, ale tiež predlžujú životnosť farby a jej lesk. Rovnako treba pomôcť vlasom v postupnej regenerácii, najlepšie za použitia Repair masky (aplikuje sa spravidla raz týždenne). Nezabúdajte tiež na to, že odfarbené alebo farbené vlasy vyžadujú pravidelné dofarbovanie a návštevy u kaderníka, aby ich vzhľad ostal dokonalý.