Nachádzate sa tu

Dokonalé líčenie s očnou linkou

Chcete, aby bol váš pohľad neprehliadnuteľný? Stavte na tekuté očné linky! Behom chvíľky s nimi vytvoríte elegantné a jednoduché líčenie, ktoré podčiarkne krásu vašich očí. Ako si "mačacie" linky vykúzliť?

Nebojte sa liniek

Tekuté linky na oči patria stále medzi produkty, ktorým sa tak trochu vyhýbame zo strachu, že s nimi nebudeme vedieť zaobchádzať. Rovnako ako pri mnohých ďalších veciach je aj práca s tekutou linkou otázkou cviku. Hneď ako získate potrebný grif, už ju nedáte z ruky. Pýši sa totiž mnohých nespornými výhodami. Linky ALCINA Dip Eye Liner majú tenký hrot, ktorý umožňuje skutočne precízne vykreslenie linky presne podľa vašich predstáv. Vynikajú sýtou čiernou farbou a oceníte aj ich veľmi dlhú výdrž. Rozmazávania alebo rozpíjania linky sa tak nemusíte báť.

Akú linku vybrať?

S linkami Dip Eye Liner si vytvoríte presne takú linku, akú chcete – elegantne tenkú, alebo dramaticky silnú. Pre prirodzený vzhľad bude ideálna tenká linka lemujúce líniu mihalníc. Pre výraznejší look môžete linku od stredu oka k jeho vonkajšiemu kútiku rozširovať a pretiahnuť smerom hore –takzvané mačacie oči. Možností je však oveľa viac.

  • Základná linka – veďte tenkú očnú linku od vnútorného kútika oka k vonkajšiemu, tesne nad líniou mihalníc. Ideálne na každodenné nosenie.
  • Širšia linka – linku začnite kresliť od vnútorného kútika oka a smerom k vonkajšiemu ju postupne zosilňujte. Pokiaľ chcete oko opticky otvoriť, zakončite linku povytiahnutím línie smerom nahor ku koncu obočia.
  • Úzka linka – aplikujte veľmi tenkú linku pozdĺž línie mihalníc až k vonkajšiemu kútiku, kde ju vytiahnite smerom nahor. Jemne tým oči zvýrazníte a otvorte pohľad.
  • Arabská linka – veďte pozdĺž hornej línie mihalníc linku, ktorá sa bude smerom k vonkajšiemu okraju oka mierne zosilňovať. Druhú linku vykreslite pozdĺž spodných mihalníc. Obe linky pri vonkajšom okraji spojte a vytiahnite smerom nahor.

Triky pre zvodný pohľad

  • Očná linka nad horným okrajom dodáva mihalniciam plnosť a opticky ich zhusťuje.
  • Pokiaľ si najprv na linku nakreslenú jedným ťahom netrúfate, skúste si nad líniu mihalníc nakresliť bodky, ktoré následne spojíte.
  • Pevná ruka je základ. Pri kreslení linky sa posaďte a oprite si lakeť o pevnú plochu.
  • Aby linka vydržala na oku ešte dlhšie, použite pod ňu bázu pod očné tiene Longwear eye base.
  • Drobné nerovnosti môžete zamaskovať korektorom. Zároveň ho možno použiť na vytvorenie efektu rovnejšej a ostrejšej linky.