Nachádzate sa tu

EYE 2020: Zamerané na oči

Líčenie očí nebolo snáď nikdy dôležitejšie. Práve na túto oblasť sa teraz sústredí všetka pozornosť a zamerala sa na ňu preto aj nová limitovaná kolekcia ALCINA EYE 2020. Prichádza s produktmi, ktoré dokážu váš pohľad jemne a decentne podčiarknuť, ale aj dodať intenzívne zvýraznenie ideálne na každú party. A pritom stačí len pár základných pomocníkov.

Perfektné oblúky s Brow Mascara

Bezchybný "eye look" začína krásne tvarovaným obočím. S novinkou Brow Mascara vám jeho vytvorenie nezaberie viac ako pár sekúnd. Kefkou špirály stačí po obočí prejsť a obsiahnutá farba ho okamžite vyplní, definuje a zároveň zafixuje.

Tip: Ak túžite po výraznejšom efekte, môžete špirálu na obočie Brow Mascara skombinovať s púdrom Perfect Eyebrow Powder.

Eyeshadow: žiarivé a harmonické

Očné tiene Eyeshadow ponúkajú všetko, čo od tohto typu produktu očakávate. Majú zamatovo hebkú textúru, ktorá sa príjemne nanáša, neprehliadnuteľný trblietavý finiš a vybrať si môžete zo štyroch krásnych neutrálnych tónov, ktoré sa medzi sebou dajú ľahko kombinovať. Jednoducho ich môžete vytieňovať do požadovaného looku a vytvoriť tak líčenie presne podľa svojej nálady alebo napríklad udalosti, ktorá vás čaká.

Tekuté tiene? Prečo nie

Nebojte sa vyskúšať niečo nové a užite si extra príjemnú textúru tekutých očných tieňov. Tie z kolekcie EYE 2020 prinášajú dva krásne a jemné odtiene champagne a sparkling rose a získajú si vás aj svojím oslnivým leskom a dlhou výdržou. Na očiach rýchlo zasychajú a stačí ich naniesť len v tenkej vrstve. Okrem viečka môžete tiene aplikovať napríklad aj pod obočie a opticky tak pozdvihnúť nadočnicový oblúk.

Tip: Kompletné líčenie očí si ťažko dokážeme predstaviť bez špirály. Vyskúšajte Špirálu na dlhé mihalnice2, ktorá sa postará o predĺženie, natočenie, objem aj precízne oddelenie mihalníc.