Nachádzate sa tu

Prirodzenosť s trochou trblietok a lesku: ALCINA predstavuje kolekciu Natural Glam

Prirodzené líčenie stále patrí k aktuálnym trendom, a pokiaľ ste si ho obľúbili v letnom období, nemusíte sa ho vzdávať ani v chladnejšej časti roka. Stačí len pridať niečo navyše – kvapku glam efektu. V tomto duchu sa nesie nová kolekcia dekoratívnej kozmetiky ALCINA s názvom Natural Glam. Jej súčasťou je aj ďalší aktuálny hit v oblasti líčenia, ktorým sú multifunkčné produkty využiteľné na viacero spôsobov. Poďte nahliadnuť do sveta elegantného lesku!

Očarujúca v každej situácii

Chystáte sa na večierok a chcete vyzerať dokonalo? Alebo hľadáte šikovných pomocníkov na každodenné decentné, ale pritom efektné líčenie? Kolekcia Natural Glam je stvorená na všetky tieto situácie a s jej pomocou  jednoducho vymeníte jemný denný look za večerný. A to za pár okamihov. O perfektný vzhľad sa počas celého dňa postará aj vďaka ďalšiemu spoločnému znaku jednotlivých prípravkov, ktorým je dlhá výdrž. Poďme si jednotlivé produkty predstaviť bližšie.

Satin Eyeshadow Pen                          

Či už si vyberiete béžovo-zlatistý odtieň sand alebo hnedý caviar, za pár sekúnd dodajú tieto saténové očné tiene v ceruzke vašim očiam oslnivý vzhľad s elegantným leskom. Majú krémovú textúru, takže nanášanie je veľmi jednoduché a pohodlné. Vytvoriť nimi môžete linku pozdĺž línie mihalníc, prstami alebo štetcom ju potom môžete rozotrieť po celej ploche viečka. Vydrží vás zdobiť až 8 hodín.

Lips & Cheeks Designer

Lips & Cheeks Designer je presne ten produkt, ktorý sa oplatí mať vždy po ruke. Tento rúž a lícenku v jednom oceníte hlavne v momentoch, kedy nestíhate a potrebujete vyzerať sviežo. Zároveň bude aj skvelou bodkou na záver každého kompletného líčenia. Vyniká vysokou pigmentáciou, príjemným zamatovo matným finišom a výdržou až 6 hodín. Prichádza v dvoch odtieňoch, red a brown, ktoré sa dajú použiť samostatne, ale môžete ich aj kombinovať alebo nimi tvár vykontúrovať.

Glam Eyeliner

Čierne očné linky sú síce klasika, ale tento rok sú v móde aj výraznejšie varianty. Vďaka novinke Glam Eyeliner môžete na každom večierku zažiariť so zlatými alebo šedo-hnedými linkami, ktoré zaujmú pozornosť elegantným trblietavým finišom. Potešia dlhou výdržou a aj možnosťou rozotrieť ich do podoby očných tieňov.

Brow Mascara

Špirála na obočie Brow Mascara sa do kolekcie Natural Glam dostala ako bestseller z minulej limitovanej edície. Popularitu si získala vďaka jednoduchosti – pomocou pár ťahov s ňou docielite prirodzený vzhľad. Obočie vyplní, definuje jeho tvar a zafixuje ho. Nerozmazáva sa, nedrobí a doplniť ju môžete napríklad púdrom či klasickou ceruzkou na obočie (dosiahnete tak výraznejší efekt).