Nachádzate sa tu

Tipy na slávnostné líčenie ku stromčeku aj na Silvestra

Aj keď budú tohtoročné Vianoce aj oslavy nového roka prebiehať inak ako predtým a pravdepodobne v užšom rodinnom kruhu, stále chceme vyzerať vo sviatočné dni skvele. Ako doma zvládnuť dokonalé líčenie, ktoré vydrží celý deň a zároveň nezaberie veľa času? Vystačíte si len s niekoľkými produktmi.

Základom je zjednotená pleť

Aby líčenie odolalo celodennému zhonu, je potrebné začať dobre pripravenou pleťou. Dodajte jej hydratáciu pomocou vhodného krému, môžete pridať aj podkladovú bázu a na záver tohto kroku naneste make-up. Ak ste zástankyňou jemného a prirodzeného looku, perfektný vzhľad pleti zaručí Magical Transformation CC krém, ktorý sa prispôsobí odtieňu pokožky, vyhladí ju a zároveň ju ošetrí. Ak sa bez klasického make-upu nezaobídete, môžete siahnuť po Perfect Cover Make-upu s perfektným krytím. Výsledok nezabudnite zapudrovať, napríklad pomocou transparentného púdru Luxury Loose Powder. Zdravú farbu dodajte farbou na líčka či bronzerom.

Očiam pristanú trblietky

Slávnostné príležitosti si pýtajú trblietavé očné tiene, ktoré pritiahnu pozornosť. Zvoliť môžete jednoduchý variant s použitím jedného odtieňa, alebo sa s výsledkom trochu pohrajte a vytvorte elegantné dymové líčenie. Naším tipom sú mono tiene Eyeshadow, ktoré žiaria v hrejivých hnedých a bronzových tónoch aj krásnych sivých a perleťových odtieňoch. Môžete ich naniesť aj na spodné viečko. Výraznejší efekt docielite pridaním tekutej či klasickej linky. Oslnivý pohľad na záver podčiarknite Špirálou na dlhé mihalnice2, ktorá vytvorí neodolateľné vejáriky.

Zahaľte pery do zvodných tónov

Pozornosť si zaslúžia aj pery. Ak ste viac zvýraznili oči, postupujte u pier o niečo decentnejšie. Skvelou voľbou bude Glitter Lip Fluid s matnou textúrou, ktorá sa však po nanesení na pery začne jemne trblietať a skvele tak doladí sviatočnú atmosféru.

Tip: Perfektnou bodkou slávnostného looku budú upravené nechty. Vyskúšajte napríklad krásny odtieň Nairobi alebo trblietavý Edmonton.