Nachádzate sa tu

Vanilková, oriešková, karamelová… Najnovšia trendová kolekcia v sebe skrýva všetky chute leta

Rovnako ako k letu neodmysliteľne patria hrejivé slnečné lúče a zlatý piesok, väčšina z nás si ho nedokáže predstaviť bez čerstvého ovocia a osviežujúcej zmrzliny. Aj letné líčenie by malo byť odľahčené a bez námahy, no napriek tomu zaručiť vzrušujúci look. Objavte najnovšiu limitovanú kolekciu dekoratívnej kozmetiky ALCINA, inšpirovanú farbami a chuťami leta!

Sladký pohľad

Tohtoročným trendom sú rôzne odtiene hnedej, ktoré sú priamo stvorené na kúzelné nahé líčenie. Očné tiene Eye Shadow iced caramel s jemnou, ale intenzívnou pigmentáciou, zvládnu vďaka drobným trblietkam a zamatovej textúre opticky vyhladiť jemné vrásky. Tiene v sladkom karamelovom tóne budú skvele ladiť nielen s akoukoľvek farbou očí, ale aj s vašou opálenou pokožkou, a dovedú tak váš letný look k dokonalosti.

Tvár slnkom pobozkaná

Je pre vás leto skôr pracovným obdobím a opaľovanie nestíhate? Alebo sa slnečným lúčom radšej cielene vyhýbate? S pomocou bronzera Bronzing Powder môžete svojej pleti dodať svieži a žiarivý výzor. Vďaka sýtej pigmentácii vám dodá vzhľad čerstvého letného opálenia, a vy sa tak môžete aj v práci cítiť ako na dovolenke.

Nechty ako od zmrzlinára

Vanilková, alebo oriešková? Dilemu vám pomôžu rozlúsknuť dva nové laky Nail Colour v módnych letných odtieňoch vanillahazelnut. Upravené nechty sú absolútnou nevyhnutnosťou po celý rok, ale výsledný look je na vás – zatiaľ čo sýty orieškový odtieň perfektne pristane k letnému opáleniu a výraznému štýlu, jemný vanilkový tón je ideálny na pastelovú francúzsku manikúru a stal sa tohtoročným hitom prehliadkových mól. Dáte si?

Pery na zahryznutie

Na pery lákavé a lesklé ako karamelka vám stačí jediný ťah výživným rúžom v ceruzke Nutri Lipstylo v odtieni toffee. Vďaka svojmu transparentnému odtieňu a praktickej aplikácii je rúž skvelým doplnkom k nahému letnému líčeniu a jeho výnimočný lesk prepožičia perám trendy vinylový vzhľad. Rúž Nutri Lipstylo je dostupný aj v ďalších šťavnatých odtieňoch – watermelon, sorbetpeach. Ktorou letnou dobrotou sa necháte zlákať vy?