Nachádzate sa tu

8 beauty trendov, ktoré budú vládnuť roku 2020

Tohtoročná predpoveď trendov v oblasti krásy poteší všetkých, ktorí majú radi jednoduchosť. Tá sa totiž stáva hlavnou témou roku 2020 a väčšina prichádzajúcich hitov sa točí okolo nej. Ale aj na vás, ktorí radi vynikáte a chcete byť vidieť, svet krásy myslel. Pozrite sa na ochutnávku najväčších beauty trendov nového roku!

1. Farebné linky

Čierna a hnedá sú síce klasika, ale rok 2020 sa ponesie v duchu farieb. Na módnych prehliadkach sme videli očné linky v neónových zelených a žltých tónoch, v sýto modrých, ružových alebo napríklad oranžových odtieňoch.

2. Hnedé ombré pery

Inšpirácie z deväťdesiatych rokov budú vo vzduchu cítiť po celý rok 2020 a neodmysliteľne k ním patria aj pery sfarbené do hnedých tónov. A to ideálne s efektom ombré, kedy sa prelínajú tmavšie a svetlejšie odtiene. Nezabudnite pridať nude kontúrovaciu ceruzku a lesk na pery.

3. Monochromatický vzhľad

Ak neradi experimentujete, máme pre vás dobrú správu. Tento rok si pokojne vystačíte s jedinou farbou, ktorú môžete použiť ako očné tiene, rúž aj farbu na líčka. Monochromatický vzhľad je stále hitom a vďaka jeho jednoduchosti je ľahké si ho obľúbiť.

4. Ružové líčka

Prirodzený look hrá tento rok prím, tak na chvíľu odložte bronzery a lícenky s broskyňovým nádychom a pridajte na líca dávku ružovej. A nielen na líca, ale napríklad aj pod obočie či k spánkom.

5. Obočie behom chvíľky

Ak svoje obočie nezverujete do rúk odborníkov, ktorí ho zdokonaľujú farbením či microbladingom, nezúfajte. Tento rok si svoju chvíľu slávy budú užívať produkty, ktorými si podobné efekty vytvoríte sami doma a za pár minút.

6. Farebné špirály

Podľa odborníkov na krásu by ste mali v tomto roku dopriať svojim čiernym špirálam (aspoň na pár dní) voľno a vyskúšať výraznejšie varianty. Oživíte svoj pohľad ružovým, modrým alebo napríklad zeleným vejárikom mihalníc?

7. Kamienky

Tento trend asi nenájde využitie pri bežnom dennom nosení, ale v období festivalov naň určite dôjde. Kamienky vo všemožných, ale prevažne v zlatých a strieborných odtieňoch sa lepia rôzne po tvári. Skvele vyzerajú v okolí očí, či už pri vnútorných alebo vonkajších kútikoch, alebo okolo obočia.

8. Klasická červená

Je ťažké povedať, či ide o nový trend, keďže červené pery vlastne nikdy z módy skutočne nevyšli, ale je to tak. Aj v roku 2020 si môžete do sýtosti užívať zvodnosti a ikonickosti červených rúžov.