Nachádzate sa tu

Doprajte si ošetrujúci rituál s našou intenzívnou dávkou krásy – kedykoľvek a kdekoľvek

Pokiaľ cítite, že by vaša pleť ocenila chvíľu voľna a zmenu prostredia, ale niekoľkodňový wellness pobyt je mimo vaše časové možnosti, dodajte svojej pleti 10minútovú hydratačnú vzpruhu v podobe našej novej textilnej masky Hydro Beauty Mask!

Čo je Hydro Beauty Mask?

Naša nová plátenková maska Hydro Beauty Mask z radu Hyaluron 2.0 bola vyvinutá špeciálne preto, aby mohla pleti dodať vlahu a výživu kedykoľvek a kdekoľvek to bude treba. Maska zaručuje intenzívnu hydratáciu až po dobu 24 hodín a citeľne pokožku upokojuje, zjemňuje a dodáva jej zamatovú hebkosť, ktorú pocítite na vlastnej koži. Vďaka vliesovej matrici perfektne priľne na pleť a prispôsobí sa každému tvaru tváre.

Vliesová matrica? Čo je to?

Vliesová matrica je plátenko, ktoré tvorí nosnú štruktúru masky. Vlies je netkaná textília, ktorá vyniká skvelou priľnavosťou, jemnosťou, ale zároveň aj pevnosťou. Vďaka vynikajúcim vlastnostiam tohto materiálu môžu byť všetky cenné látky dopravené priamo do pleti.

Pre koho je maska vhodná?

Kúzlom masky Hydro Beauty Mask je fakt, že je skutočne všestranná, takže je vhodná pre rôzne vekové kategórie a všetky typy pleti. Vyššie popísané textilné plátenko je dostatočne veľké a tvarovo univerzálne, takže dobre sadne na akúkoľvek tvár.

Čo maska obsahuje?

Maska obsahuje množstvo aktívnych látok: k tým najzásadnejším patrí kyselina hyaluronová, ktorá zohráva nezastupiteľnú úlohu pri hydratácii pleti. Viaže totiž vodu v hlbších vrstvách pokožky, vďaka čomu je schopná vyplňovať jemné vrásky. V prípade radu ALCINA Hyaluron 2.0 je táto vlastnosť ešte podporená zložením z veľkých a malých molekúl hyalurónu, ktoré sú schopné preniknúť do všetkých vrstiev pleti. Maska ďalej obsahuje avokádový olej, ktorý pokožke navracia elasticitu, aloe vera, ktoré chladí a upokojuje, bambucké maslo a v neposlednom rade vitamín E.

Kedy masku použiť?

Textilnú masku Hydro Beauty Mask môžete použiť kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť, takže si svoj 10–15minútový relaxačný rituál môžete dopriať napríklad na dovolenke alebo v obedňajšej pauze. V zásade sa odporúča masku používať dvakrát alebo trikrát týždenne, ale najlepší účinok maska dosiahne, keď je súčasťou kompletného kozmetického ošetrenia. Objednajte sa preto do svojho obľúbeného salónu spolupracujúceho so značkou ALCINA a nechajte sa hýčkať! Masku si následne môžete zakúpiť a užiť si svoju chvíľu relaxu aj v pohodlí domova.

Súvisiace produkty