Nachádzate sa tu

Inšpirácia pre váš nový účes: trendová kolekcia ALCINA Cool Sparkle!

Nová sezóna, nový účes – je to aj vaše motto? Potom pre vás máme poriadnu dávku inšpirácie. ALCINA v spolupráci so svojím ambasádorom Robertom Mroskom predstavuje trendovú kolekciu na sezónu 2023/2024 a už jej názov Cool Sparkle dáva tušiť, že vás čaká naozaj iskrivé predstavenie!

Hra kontrastov

Kolekcia Cool Sparkle je určená všetkým, ktorí sa nemôžu rozhodnúť, či budú rebelmi, alebo elegánmi, či oslnia uhladenosťou, alebo divokosťou. Väčšina zo siedmich nových lookov má totiž dve tváre. Kolekcia sa nebojí ukázať odvahu a stavia na sile kontrastov, kedy kombinuje rôzne štýly a textúry a klasickým strihom dáva moderný vzhľad alebo kvapku grunge štýlu. Ste pripravení objaviť svoj nový účes?

Cool Glam

Kombinácia ležérneho street štýlu 70. rokov a glamour looku – to je mullet, evergreen medzi strihmi. Základná dĺžka po ramená dodáva účesu ženskosť, kratšia predná časť zase rebelský šmrnc. Či už sa rozhodnete pre akýkoľvek styling, je isté, že s týmto účesom budete neprehliadnuteľní.

Copper Splash

Look Copper Splash stavia do kontrastu športový a elegantný vzhľad. Pôsobí moderným, dramatickým aj drzým dojmom zároveň a medené pramienky mu prepožičiavajú maximálnu živosť. A vy sa s týmto účesom budete môcť každé ráno rozhodnúť, či budete za šarmantnú dámu, alebo uvoľnenú sporty girl.

Toffee Swirl

Vlny – účes vhodný na akúkoľvek príležitosť, či už sa chystáte na pracovnú schôdzku, alebo večierok. Do centra pozornosti sa vlny dostávajú aj v looku Toffee Swirl, ktorý je ukážkou perfektnej rovnováhy medzi noblesou a ležérnosťou. Melírovanie rafinovane vykúzlilo rôzne odtiene hnedej a výsledok tak získal trojrozmerný vzhľad a textúru. Veľkou doménou účesu je aj vysoká variabilita a je len na vás, ako budú vaše vlny vyzerať!

Platinum Punk

Pixie strih vtrhol na scénu v 50. rokoch minulého storočia a odvtedy z nej nezmizol. Jeho (tak trochu) mužský štýl vytvára zaujímavý kontrast s jemnou ženskou tvárou a ukazuje, že protiklady sa môžu prepájať do harmonického celku. Pokiaľ hľadáte strih, ktorý púta pozornosť, je to práve sebavedomý, odvážny a nezávislý účes pixie. V poňatí looku Platinum Punk mu dodáva moderný ráz chladná platinová blond.

Vibrant Red

Bob je jedným z najklasickejších strihov vôbec, a tak nemôže chýbať ani v kolekcii Cool Sparkle. S jeho tradičným vzhľadom v poňatí looku Vibrant Red kontrastuje extravagantná farba, ktorá mu vtláča novú iskru. A ak zatúžite po ešte odvážnejšom looku, pridajte k intenzívnemu červenému odtieňu vlnky!

Sunkissed Curls

Hoci sú afro vlasy často brané ako komplikované, so správnym strihom a starostlivosťou môžu žiariť v plnej kráse. Premyslený styling podporí ich objem, individuálne vlastnosti a nechá vyniknúť ich prirodzenosť. Presne ako je to pri looku Sunkissed Curls!

Misty Smoke

Kolekcia Cool Sparkle nezabúda ani na pánov. Look Misty Smoke stavia na trendy vzhľad a čisté kontúry, ktoré podčiarkujú individualitu každého muža. Farebný efekt v podobe popolavého tónu dodáva účesu hĺbku, chladný lesk a moderný nádych. Boky sú strihané klasicky, zatiaľ čo vlasy v hornej časti hlavy sú dlhšie, čo umožňuje rôzne varianty stylingu a účes je tak maximálne univerzálny. Raz sa môžete ukázať s mokrým vzhľadom, druhýkrát s ležérne vyfúkanými vlasmi smerom nahor.

Už viete, s akým účesom v novej sezóne zažiarite? Nájdite na mape salónov najbližší salón ALCINA a skúste zmenu!