Nachádzate sa tu

Rozjasnite ponuré jesenné dni s kolekciou Let's Sparkle!

Podzim klepe na dveře a s ním i nevítaní hosté v podobě chladného počasí, nevlídných plískanic a dlouhé ranní tmy. Co s tím? Přestože počasí neporučíme, můžeme si nepřívětivé období alespoň trochu zpříjemnit – co takhle letos vyzkoušet líčení, které vás doslova rozzáří?

ALCINA predstavuje novú jesennú kolekciu dekoratívnej kozmetiky pod názvom Let's Sparkle, ktorá sa nesie v znamení metalického lesku a trblietavých čiastočiek. Či už hľadáte inšpiráciu na decentné denné líčenie, alebo sa chystáte zažiariť na večierku, táto kolekcia je pre vás ako stvorená – predstavuje totiž nielen nové odtiene, ale aj nevšedné textúry, vďaka ktorým získa váš make-up nádych noblesy a luxusu.

Ako z rozprávky

Nový vysoko krycí rúž Lipstick prichádza v odtieňoch winter berry, cold red a dark rosewood. Silne pigmentovaný rúž, ktorý vás prekvapí svojou intenzívnou a žiarivou farbou, obsahuje ošetrujúce zložky, ktoré dodajú perám hebkosť. Rúž nevysušuje, zanecháva pery dokonale upravené, a navyše vás osloví svojím prevedením s elegantnou vyrazenou vzorkou – pociťte dotyk luxusu na vlastnej koži!

Iskra v oku

Krémovo-púdrové očné tiene v odtieňoch cosmic green a cosmic rose dokonale priľnú k pokožke. Ich jemná textúra vás nadchne a obsiahnuté metalické pigmenty zaručia vynikajúci farebný výsledok vášho make-upu. Vďaka svojmu zloženiu sú tiene ideálne na decentné aj  výrazné líčenie – čo tak vyskúšať ich v kombinácii so zladeným odtieňom zamatovej kajalovej ceruzky?

Podčiarknite svoje líčenie

Zamatová kajalová ceruzka Velvet Kajal Liner sa predstavuje vo variantoch green a violett. Kajalová ceruzka s inovatívnou textúrou ponúka jednoduchú a zároveň precíznu aplikáciu. S jej pomocou vykúzlite presné linky i dymové líčenie – zamatová konzistencia sa výborne rozotiera a ponúka tak veľa možností využitia.

Jesenné kúzla

Nové laky na nechty v okúzľujúcich trendových farbách magic green a winter plum ponúkajú výborné dlhotrvajúce krytie. Špeciálne tvarovaný štetec sa dokonale prispôsobí tvaru nechtov a uľahčí nanášanie bez toho, aby zanechával šmuhy. Lak na nechty skvele doplní vaše líčenie – zvolíte si kontrastný odtieň, alebo preferujete monochromatický make-up?