Nachádzate sa tu

Nikdy nie je neskoro na krásne vlasy! Prichádza nový rad vlasovej starostlivosti It's never too late

V roku 2004 nastal v nemeckej spoločnosti Dr. Wolff, ktorá stojí aj za značkou ALCINA, skutočný zlom. Zistili totiž, že kofeín podporuje aktiváciu vlasových korienkov a rast vlasov. Z tohto objavu ťaží aj nová séria vlasovej starostlivosti It's never too late, ktorá kombinuje vlastnosti kofeínu s ďalšími účinnými látkami, ako je Pantenol alebo koenzým Q10. Stáva sa tak záchranou a jasnou voľbou pre majiteľky slabnúcich vlasov a vlasov s tendenciou vypadávať.

Revitalizované vlasy s wow efektom

Máte pocit, že sú vaše vlasy oslabené, lámu sa, alebo dokonca vypadávajú oveľa viac ako predtým? Na vine môže byť množstvo faktorov, od hektického životného štýlu, emocionálneho stresu, zmeny stravovacích návykov až po hormonálne zmeny či najrozmanitejšie vplyvy vonkajšieho prostredia. To všetko môže pôsobiť negatívne na aktivitu vlasových korienkov a zapríčiňovať vypadávanie. Na krásne vlasy však nikdy nie je neskoro! Nerezignujte na ich stav a vyskúšajte novinku z vlasovej starostlivosti It’s never too late. Prípravky pôsobia na vlasy už počas umývania, kedy kofeínový komplex s Pantenolom preniká do vlasových korienkov a zvyšuje ich aktivitu. V receptúre nájdeme aj koenzým Q10, ktorý podporuje zdravý rast vlasov. A nezabúda sa ani na pokožku hlavy – dobrý stav je pre rast silných vlasov veľmi podstatný. Výrobky preto obsahujú ošetrujúce látky, ktoré pokožku hlavy hydratujú, revitalizujú a rozmaznávajú.

A aké produkty v rade It’s never too late nájdete?

Vital kofeínový šampón

Správna starostlivosť o slabnúce vlasy začína už pri samotnom umývaní. Počas neho sa kofeínový komplex Vital kofeínového šampónu dostáva do vlasových korienkov a zvyšuje ich aktivitu. Koenzým Q10 potom zaručuje zdravý rast. Nemusíte sa obávať zaťaženia vlasov a tešiť sa môžete na:

  • posilnenie
  • revitalizáciu
  • energiu
  • objem

Vital kofeínový kondicionér

Vital kofeínový kondicionér poskytuje slabnúcim vlasom ďalšiu potrebnú pomoc. Vyniká receptúrou s kofeínom a provitamínom B5 a má hybridné využitie. Funguje ako klasický kondicionér, kedy ho nanesiete na mokré vlasy a po pár minútach pôsobenia opláchnete. Pokiaľ si ale vaše vlasy pýtajú intenzívnejšiu starostlivosť, môžete ho aplikovať aj do uterákom vysušených vlasov a už neoplachovať. Kondicionér zabezpečí:

  • lepšiu štruktúru
  • vitalitu
  • lesk
  • lepšie rozčesávanie a hebkosť

Vital kofeínové sérum na pokožku hlavy

Len zo zdravej pokožky hlavy môžu rásť silné vlasy, na starostlivosť o ňu by sme preto nemali zabúdať. Vital kofeínové sérum je vhodné na každodenné použitie, obsahuje vysoko účinný komplex s kofeínom a provitamínom B5, pôsobí cielene proti slabnutiu a vypadávaniu vlasov a zároveň:

  • aktivuje vlasové korienky
  • revitalizuje a hydratuje
  • ošetruje pokožku hlavy

Zistite, čo dokážu účinné látky obsiahnuté v prípravkoch It’s never too late:

KOFEÍN:

Kofeín je celosvetovo najčastejšie používanou farmakologicky aktívnou látkou a najlepšie preskúmanou rastlinnou zložkou účinnou proti vypadávaniu vlasov. Stimulujúci kofeín bojuje proti negatívnemu pôsobeniu testosterónu vo vlasových korienkoch. Kofeín sa okrem iného používa aj na prevenciu dedičného alebo menopauzálneho vypadávania vlasov.

PANTENOL:

Pantenol (tiež dexpantenol alebo provitamín B5) veľmi dobre preniká do pokožky vlasov a zlepšuje úroveň hydratácie. Zaručuje tak vitalitu a zdravý lesk vlasov. Podporuje metabolizmus kožných buniek a tým aj ich správne fungovanie. Pantenol zároveň pokožku upokojuje.

KOENZÝM Q10:

Koenzým Q10 je telu vlastný enzým a nachádza sa v každej živej bunke. Zabezpečuje dostatok energie, aby pokožka fungovala a zdravý rast vlasov. Má pozitívny vplyv na vývoj vlasu v korienku a pomáha spomaliť znižovanie aktivity vlasových korienkov.

NIACINAMID:

Niacinamid, čiže vitamín B3, je dôležitý pri zásobovaní buniek energiou. V oblasti vlasovej starostlivosti pôsobí ako zdroj energie pre vlasové korienky. Vďaka svojim vlastnostiam chráni a zlepšuje štruktúru, posilňuje kožnú bariéru a zvyšuje schopnosť pokožky viazať vlhkosť.

ZINOK:

Zinok má antimikrobiálne účinky. Je najdôležitejším stopovým prvkom vo vlase a dôležitým faktorom zdravých vlasových korienkov.

ALANTOÍN:

Alantoín pôsobí na pokožku (aj vlasovú) mnohými spôsobmi. Všeobecne má upokojujúci účinok a zvyšuje úroveň hydratácie v pokožke.