Nachádzate sa tu

Nositeľné & trendy: objavte účesy z novej kolekcie ALCINA v praxi!

Když se díváme na účesy v časopisech, často máme pocit, že nejsou určené pro „běžné lidi”. Jsou příliš komplikované, extravagantní a působí dojmem, že úprava vlasů by zabrala hodiny. Trendy účesy z nové kolekce ALCINA Cool Sparkle ale dokazují pravý opak. Jsou nositelné, univerzální a sluší každému. Přesvědčte se sami.  

Dve tváre kolekcie Cool Sparkle

Kolekcia účesov Cool Sparkle na sezónu 2023/2024 ukazuje odvahu kombinovať rôzne štýly. Na jednej strane je trblietavá a glamour, na tej druhej rebelská a provokatívna. Nadčasové a klasické strihy dostávajú nový rozmer, či už vďaka nečakaným farebným odtieňom alebo stylingu. Všetkých sedem lookov ale má niečo spoločné – hodia sa na každý deň, každú príležitosť, pre každého či každú z nás, stačí si len vybrať svojho favorita. To potvrdili aj nemeckí kaderníci Susanne Schaller a Robert Lindinger, ktorí kolekciu prišli do Česka uviesť a účesy predstavili priamo na hlavách modelov a modeliek.

Účes na mieru vašej osobnosti

Intenzívna červená farba, medené melíry, strih mullet – že je to na bežné nosenie trochu príliš? Iba na prvý pohľad. „Najviac sa mi na kolekcii páči to, že je veľmi univerzálna, pretože všetky uvedené strihy aj farby sa dajú jednoducho personalizovať,” hovorí kaderník Robert Lindinger. A práve v tom tkvie jej najväčšie kúzlo. Každý strih sa prispôsobí svojmu nositeľovi, nie naopak. A vy sa tak vo svojom novom účese budete cítiť skvele.