Nachádzate sa tu

Vydajte sa na cestu okolo sveta s novými odtieňmi lakov NAILSTYLES 2020!

Tohtoročné leto sa síce asi ponesie v znamení objavovania krás Slovenska, ale pomyselnej ceste okolo sveta nič nebráni. Na prehliadku svetových metropol sa môžete vydať s desiatimi novými odtieňmi minilakov NAILSTYLES, ktoré sú pomenované práve po populárnych mestách po celom svete a sú rovnako rozmanité a farebné ako mestá samotné. Akým smerom povedú vaše kroky?

Len červená to môže byť

Červené farby lakov na nechty patria k tým najpopulárnejším. Medzi novými odtieňmi z radu NAILSTYLES 2020 preto nechýbajú rovno štyri červené tóny. Najtmavší, hnedo-vínový, nesie názov Nairobi – podľa kenskej metropoly, kde sa úchvatná príroda stretáva s modernou architektúrou. Pulzujúci zážitok prináša sýty, korálovo červený odtieň Ibiza, kde to žije vo dne v noci a nuda tu nemá šancu. Na Pyrenejský polostrov nás potom prenesú odtiene Lisboa a Alicante v tlmenejších, ale o to originálnejších tónoch červenej.

Na romantickú nôtu

Ženské tóny ružovej a fialovej k jari neodmysliteľne patria a kolekcia NAILSTYLES ukazuje hneď niekoľko ich podôb. Pomyselná cesta začína u svetlučko ružového tónu Seoul s jemnými trblietkami. Decentný, a napriek tomu úchvatný, rovnako ako samotná juhokórejská metropola, kde pozornosť priťahujú moderné mrakodrapy aj budhistické chrámy. Dva zvyšné odtiene z tejto série, Yorktown a Toronto, nás prenesú na americký kontinent. Na prvý pohľad sú tieto fialové tóny podobné, ale na ten druhý objavíte v každom z nich osobité čaro.

Metalické nechty sú trendy

Krásu kovových odtieňov odhaľuje trio Sofia, Edmonton a Lille. Sofia nám, rovnako ako bulharské hlavné mesto, dokáže pripraviť nevšedný zážitok a prekvapiť na každom kroku. Trebárs takmer nepatrnými zlatými odleskami, ktoré laku dodávajú na elegancii a príťažlivosti. Lille a Edmonton už na prvý pohľad priťahujú pohľady svojím chladným pôvabom podporeným výraznými trblietkami v modrých či modrosivých tónoch.

Zamilujte sa do nových odtieňov minilakov NAILSTYLES a užite si ich úchvatné farby a dlhú výdrž!