Nachádzate sa tu

Vykúzlite si mihalnice podľa svojich predstáv s kolekciou Lash Love

S letom a teplým počasím je spojených aj veľa lákavých aktivít, ktoré môžeme podniknúť. Na líčenie tak neostáva toľko času a špirála je často tým jediným kozmetickým produktom, po ktorom siahame. O to viac by sme si na vzhľade mihalníc mali dať záležať, i s ohľadom na to, že tento rok je dôraz na výrazné mihalnice jedným z najväčších kozmetických trendov. ALCINA preto prichádza s limitovanou kolekciou Lash Love, ktorá vám pomôže dosiahnuť mihalnice presne podľa vašich potrieb a predstav. Túžite po objemných, perfektne tvarovaných alebo napríklad vododolných mihalniciach? Máte ich mať!

Neprehliadnuteľný objem

Výrazné, husté, ale zároveň dokonale oddelené mihalnice vám vytvorí špirála ALCINA Build Up Mascara. Vďaka technológii duálnej kefky, ktorá sa dostane aj k tým najjemnejším mihalniciam, zariadi až 6x väčší objem. Ak chcete výsledný efekt ešte posilniť, jednoducho pridajte viac vrstiev. Zliepania mihalníc ani drobenia sa totiž nemusíte báť.

Jedinečný tvar

Potrebujú vaše mihalnice pozdvihnúť a natočiť do perfektného tvaru? Potom svoju pozornosť zamerajte na špirálu ALCINA Maximum Definition Mascara. Má šikovnú prehnutú kefku, ktorú môžete jednoducho priložiť až k línii mihalníc a zvýrazniť ich tak po celej ich dĺžke. Už od korienkov mihalníc získajú vytúžený „push-up“ efekt a budú výraznejšie a dokonale tvarované. Ani tu samozrejme nehrozí zliepanie alebo nepríjemné drobenie.

Na pláži za hviezdu

Rada by ste si bezchybné mihalnice užívala aj na pláži či pri rybníku, ale s vodoodolnými mihalnicami si príliš nerozumiete? Potom svoju kozmetickú výbavu doplňte o Waterproof Top Coat. Ten si vďaka svojej ľahkej vodoodolnej textúre poradí s vodou aj potom a udrží špirálu aj v náročných podmienkach na svojom mieste. Zároveň mihalnice nijak nezaťažuje. Ako sa používa? Jednoducho nanesiete svoju obľúbenú špirálu, počkáte kým zaschne a pridáte po celej dĺžke mihalníc Waterproof Top Coat. Výsledkom sú vodoodolné a stále perfektne nalíčené mihalnice.

Prečítajte si tiež:

5 najväčších make-up trendov roku 2018