Nachádzate sa tu

Darčekové sady ALCINA skrývajú radosť pre každého

Nechajte nás hádať: každý rok plánujete kúpiť darčeky pod stromček v predstihu, aby ste si predvianočný čas užili v pokoji. Ale bráni vám v tom jedna podstatná vec – nedostatok nápadov. Vymyslieť ten správny darček je v skutočnosti to najťažšie. Ak tápete aj tento rok, inšpirujte sa našimi tipmi na kozmetické radosti pre celú rodinu. Verte nám, že každý si v nich nájde niečo pre seba.

P.S. Z každého predaného setu poputuje 10 Kč na konto nadácie Člověk v tísni, takže urobíte aj dobrý skutok.

 

Pre tých, ktorí sa radi rozmaznávajú

Sú to pôžitkári, ktorí si vždy nájdu chvíľku pre seba. Milujú luxus, či už ide o kozmetiku, oblečenie alebo jedlo. Alebo sa len radi starajú o svoje telo a pleť, pretože vedia, aké je to dôležité. Darčeková súprava Wellness kráľovná je určená práve im. Vo vnútri darčekovej kazety objavia Kašmírový pleťový krém a Kašmírový telový balzam, ktoré sa vďaka výťažku z kašmíru a ďalším cenným zložkám postarajú o zimou namáhanú a suchú pokožku tým najjemnejším spôsobom.

Pre dlhovlásky

Na svoju dlhú hrivu sú patrične hrdé a my im ju tiež trochu závidíme. Starostlivosť o ňu však nie je jednoduchá, vyžaduje si veľa času a tiež správne produkty. Všetkým dámam s očarujúcimi lokňami ich môžete dopriať so súpravou Dlhovláska. Obsahuje Pestujúci šampón, Vyhladzujúci kondicionér a Sérum na rozštiepené končeky dlhých vlasov, ktoré ich úplne ochránia, vyživia, uhladia a posilnia.

Pre praktických mužov

Mnohí muži v našom živote patria do tejto kategórie. Netúžia tráviť veľa času v kúpeľni a majú radi jednoduchosť, ktorá im k dokonalému vzhľadu stačí. A presne na to sa zameriava darčeková súprava Dokonalý elegán. Obsiahnutý Hair & Body Shampoo a telo funguje ako sprchový gél a šampón na vlasy v jednom a je vhodný na každý deň. Active Face Power sa zasa dá použiť ako balzam po holení a na starostlivosť o oči. Na doplnenie je tu vosk na vlasy Matt-wax, ktorý vlasy spevňuje, ale je taký flexibilný, že si muži môžu svoj vzhľad upraviť kedykoľvek počas dňa. A dodáva sa s praktickou kozmetickou taštičkou na použitie na cestách.

 

Pre tých, ktorí chcú omladiť

Radi sa o seba starajú, radi skúšajú nové anti-age ingrediencie a produkty na svoju každodennú rutinu si vyberajú veľmi starostlivo. Môže to byť vaša mama, stará mama, kamarátka, svokra... Každý máme niekoho takého vo svojom okolí. A darčeková súprava Kúzlo liftingu bude pre nich ideálnym darčekom. Liftingový krém a Sérum proti vráskam tvoria zladené duo, ktoré dodáva pleti pevnosť a pružnosť a redukuje vrásky. Kašmírová 2fázová ampulka funguje ako intenzívna 10dňová kúra na podporu hydratácie a hebkosti pleti.

Pre blondínky

Ak máte vo svojom živote blondínku, môžete si byť istí, že pri starostlivosti o svoju korunu krásy trávi veľa času bojom s nežiaducimi zlatými, žltými alebo oranžovými odleskami vo vlasoch. Najlepším darčekom pre ňu je súprava Ľadová blond. Obsahuje Pastell šampón a balzám na oživenie blond farby vlasov a dodanie potrebnej hydratácie a lesku. Pre ešte výraznejší efekt môže vaša blondínka pridať tónovací bezoplachový Pastell Spray Ice-Blond a celý výsledok prirodzene upraviť pomocou Styling spreja.

Pre make-up nadšencov

Ich charakteristickým znakom je absolútne bezchybná pleť, ktorú dosahujú nielen poctivou každodennou starostlivosťou, ale aj vhodným a prirodzene vyzerajúcim líčením. Či už ide o mladú alebo staršiu dámu, darčeková súprava Svieži look ju zaručene poteší. Obsahuje make-up, podkladovú bázu Wake-up Primer, Špirálu na dlhé riasylash a masku Hyaluron 2.0 Hydro Beauty Mask, ktorá pleti poskytne 24hodinový prísun hydratácie. Všetko sa dodáva v čiernom kozmetickom puzdre, aby obdarovanú mohli noví beauty pomocníci sprevádzať všade, kam pôjde.

 

Vybrali ste si niektorý z našich tipov? Potom sa zastavte do najbližšieho salóna ALCINA po vianočný set. Darčeky budete mať vopred vyriešené a možno vám tak zostane viac času na starostlivosť o seba.


Prečítajte si tiež:

Sprievodca zimnou starostlivosťou o pleť: prečo je pokožka suchá a aké ingrediencie pomáhajú?